Naverkoop

Onze prestaties

De pakketten van Citroën

 

U wilt de prestaties van uw Citroën vrijwaren terwijl u uw budget perfect onder controle houdt? Vertrouw het onderhoud van uw voertuig toe aan Garage De Dapper.
Deze Pakketten van Citroën dekken alle voorziene en regelmatige onderhoudsbeurten van uw voertuig.

 

Onze engagementen
Voorzie uw Citroën van de beste zorgen

 

Geen overbodige uitgaven

Aanbiedingen alles inbegrepen, tegen prijzen zonder verrassingen: Originele stukken, werkuren en 15 Citroën-controles (1)

Herstellingen op maat

Pakketten die aangepast zijn aan de essentiële onderhoudsbeurten die in uw onderhoudsboekje vermeld worden.

De Citroën-garantie

Originele Citroën-stukken van goede kwaliteit en een service die door uw Constructeur (2) gewaarborgd wordt.
Het constructeursonderhoud

Met de pakketten Citroën Constructeursonderhoud bieden we u de competenties, de knowhow en de technologie aan die eigen is aan ons netwerk, om uw voertuig met zorg te onderhouden en te moderniseren in functie van zijn technische eigenschappen.

Een complete service met:

 • Olieverversing met een olie die aangepast is aan de specifieke kenmerken van uw motor (Citroën raadt het gebruik van Total-olie aan).
 • Vervanging van de oliefilter.
 • Controles (werking, staat en waterdichtheid), onder andere van de veiligheidsonderdelen.
 • Uitlezen van het autodiagnostische geheugen.
 • Testen van het voertuig op de weg.
Onze uitgebreide pakketten

Een waaier aan onderhoudsbeurten met stukken, werkuren en controles* inbegrepen.

DUIDELIJK: uw budget onder controle Alles is glashelder: u kent de prijs voor het onderhoud van uw voertuig.

UITGEBREID: de nauwkeurigheid van gekwalificeerde technici Alleen onze gespecialiseerde technici komen tussen in het onderhoud van uw auto. Ze volgen zeer nauwkeurig het onderhoudsboekje van de Constructeur.

CITROËN: de Constructeursgarantie. Ons engagement: een garantie van één jaar op stukken en werkuren, in het hele Dealernet van CITROËN.

Wanneer uw banden vervangen? Hoe banden kiezen? Citroën geeft u advies in functie van uw voertuig en van uw rijgewoontes en zorgt op basis daarvan voor een precieze montage en uitbalancering van uw voertuig. De banden zijn essentiële elementen voor de veiligheid en het rijgemak. De uitbalancering haalt de trillingen van de wielen en de banden weg en vermijdt dat deze voortijdig verslijten. Vraag raad aan uw technische medewerker van Citroën voor de montage van de banden. Hij is hierin gespecialiseerd.

Het pakket omvat de uitvoering van:

 • de geometrie vooraan
 • of de geometrie vooraan en achteraan
 • of uitbalancering 2 banden
 • of uitbalancering 4 banden
 • of montage en uitbalancering 2 banden, ventielen en aardingen inbegrepen
 • of montage en uitbalancering 4 banden, ventielen en aardingen inbegrepen
 • of herstelling 1 band

De technische medewerkers van Citroën geven u raad bij de herstelling en de vervanging van de voorruit.
Onze technische medewerkers dichten het beschadigde deel van de ruit met een perfect aangepaste hars. Eens uw voorruit schoongemaakt, is ze terug als nieuw en vindt ze haar stevigheid terug.

De herstelling van de voorruit is te overwegen voor één of twee inslagen, alleen als de inslag niet groter is dan een stuk van twee euro en zich buiten het gezichtsveld van de bestuurder bevindt.

De Partikelfilter is een essentieel element van uw voertuig. Deze is ingebouwd in het uitlaatsysteem en zorgt ervoor dat er geen koolstofdeeltjes uitgestoten worden. Het uitstootniveau van partikels van de HDi-dieselmotor bereikt, dankzij de partikelfilter, de grens van het meetbare en zorgt ervoor dat deze motor één van de meest ecologische ter wereld is. Een groot deel van de HDi-dieselvoertuigen van Citroën is momenteel uitgerust met dit systeem.

De cabinefilter zorgt mee voor uw comfort en draagt bij tot het vrijwaren van uw gezondheid. Na een min of meer lange tijd en naargelang het gebruik van het voertuig is de afdichting van de cabinefilter onvermijdbaar. Denk eraan om hem regelmatig te vervangen.

Citroën biedt u 3 categorieën van cabinefilters aan:

 • DE POLLENFILTER (KLASSIEK): Hij blokkeert het merendeel van de stofjes en deeltjes die in de lucht hangen.
 • DE ACTIEVE KOOLSTOFFILTER: Hij vangt tot 80% van de vervuilende gasdeeltjes op dankzij de filtering van actieve steenkool.
 • DE PREMIUM KOOLFILTER: Deze filter filtert de zeer kleine deeltjes (minder dan 1 micron) en de deeltjes die niet door de actieve koolfilter verwijdert worden.

In het Uitgebreid Pakket Accu biedt Citroën u accu’s aan die specifiek aangepast zijn aan uw voertuig.
We raden u sterke accu’s aan en kiezen ze met u uit zodat u ongeacht de weersomstandigheden onmiddellijk kunt starten en voor een optimale duurzaamheid.

Een regelmatige controle van uw remmen door een specialist van Citroën vermijdt onder andere dat de remafstand langer wordt. Met de ORIGINE-Pakketten van Citroën bent u zeker dat uitsluitend originele Onderdelen van Citroën gebruikt worden wanneer de verschillende elementen van uw remsysteem vervangen worden.

 • van de remvoeringen vooraan
 • en/of van de remvoeringen achteraan
 • of van de schijven en voeringen vooraan
 • en/of van de schijven en voeringen achteraan
 • of van de remtrommelkit
 • of van de remolie

De distributieriem is een essentieel element voor de goede werking van uw motor. Als hij breekt, kan dat onmiddellijke en ernstige schade veroorzaken.

In het kader van het onderhoud door de constructeur van uw voertuig, biedt Citroën u, indien nodig, het pakket Distributie aan. Deze omvat het volgende:

 • de distributieriem
 • de werkuren voor de plaatsing

Afspraak in uw verkooppunt voor alle informatie voor prijzen.

De strippen van uw ruitenwisservleugels zijn gevoelig voor de warmte en het vriesweer. Zelfs bij langdurige inactiviteit gaan ze stuk. Daardoor neemt uw zichtbaarheid af. We raden u aan deze één keer per jaar te vervangen.

 • 2 strippen vooraan
 • en/of 1 strip achteraan

Denk eraan elk jaar een Balans Airconditioning te laten opmaken door uw Citroën-specialist. Indien nodig optimaliseert Citroën uw comfort, maar ook uw zichtbaarheid, en dus uw veiligheid met de Citroën ORIGINE-Pakketten Airconditioning.

Uitgerust voorMOBILHOMES

Onderhoud en herstellingen van Citroën en andere merken mobilhomes.
Lees meer

TweedehandswagensTOP DEALS

Bekijk ons uitgebreid gamma aan tweedehandswagens.
Bekijken